Floetrol 1L Mareste

Floetrol 1L

Produs nou

Floetrol 1L - Tehnica Pouring

Mai multe detalii

79,00 Lei cu TVA

13 Produse

Aditiv vopsele acrilice Floetrol 1L - Tehnica Pouring

Floetrolul este un aditiv special formulat care se combina cu vopselele pe baza de apa. Principala lui proprietate este de a face vopsele pe baza de apa sa se comporte si sa lucreze ca si vopselele pe baza de ulei. Floetrolul mareste timpul de lucru, imbunatateste vascozitate vopselelor si elimina urmele de pensula si de burete.

De asemenea Floetrolul este utilizat pentru a crea efecte speciale, folosind tehnica pouring. Floetrolul se amesteca impreuna cu vopseaua acrilica, se face un mix de culori care se toarna pe panza si apoi folosind un arzator pentru flambat se creaza efectele speciale, specifice acestei tehnici.

Instructiuni de folosire:

Floetrolul se agita foarte bine inainte de a fi mixat si se adauga intre 7 - 15 % cantitate de aditiv per litru de vopsea.

Video:

Nota 
2017-07-31

Multumesc Mustash!

De atat de mult timp imi doresc acest produs si va multumesc mult de tot ca ati facut tot posibilul sa-l importati si sa avem astffel si noi , cei ce traim in Romania acces produs ce ne va permite sa abordam o tehnica atat de in voga in State si o parte a europei de vest. Pouring Art. Visez sa gasesc la voi si GAC 800- Acrylic Polymer for Reducing Craze al firmei Golden Artist Colors. Sunteti grozavi. Felicitari!!!

  • 2 din 2 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie o recenzie

Floetrol 1L

Floetrol 1L

Floetrol 1L - Tehnica Pouring

13 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: