Hartie quilling Mustash 5mm Set 19

Produs nou

Set Hartie pentru quilling Mustash 5mm Set 19

Mai multe detalii

5,37 Lei cu TVA

-30%

7,68 Lei cu TVA

22 Produse

Set Hartie pentru quilling Mustash 5mm Set 19

Acest set contine 200 de fasii taiate la dimensiunile de 30cm lungime si 5mm latime. Hartia folosita este o hartie speciala de 130gr (import Germania). Hartia este ambalata intr-o cutie speciala si practica pentru o depozitare usoara si la indemana. Setul contine 50 fasii X portocaliu, galben banan, galben lamaie, galben inchis.

 Cutie pentru hartia Quilling Mustash

Istoria tehnicii quilling:

Tehnica quilling este una din cele mai frumoase tehnici de decorare existente. Aceasta s-a remarcat pentru prima data in timpul Renasterii, cand calugarii italieni si cei francezi foloseau aceasta tehnica pentru decorarea manuscriselor si a obiectelor religioase transformandu-le in adevarate opere de arta.

Quilling Antic

In secolul XVIII quilling-ul devine una din preocuparile principale ale doamnelor din inalta societate a Europei, care foloseau aceasta tehnica pentru infrumusetarea unor obiecte personale. De asemenea, a fost introdusa in alte activitati artistice percum broderia si pictura pentru a desavarsi opere de arta nemaivazute.

De-a lungul timpului, tehnica quilling a suferit mici modificari datorate materialelor folosite, diferitelor stiluri de creatie si tehnicilor de lucru noi aparute. 

Astazi tehnica quilling se gaseste pretutindeni si este practicata de oricine este interesat. Majoritatea lucrarilor de arta expuse se gasesc in muzeele din Europa si din Statele Unite. 

 

Instrumente pentru quilling: 

In sectiunea instrumente quilling a site-ului nostru veti gasi toate instrumentele nesesare pentru a putea incepe practicarea acestei minunate tehnici de decorare.

Principalele instrumente folosite sunt betisorul de quilling , flaconasul cu aplicator fin, peptenele quilling, acele de fixare,aparatul pentru frajurat hartie si sablonul quilling.

Happy Quilling!

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Hartie quilling Mustash 5mm Set 19

Hartie quilling Mustash 5mm Set 19

Set Hartie pentru quilling Mustash 5mm Set 19

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: