Culori textile pulbere JAVANA 98505 Mareste

Culori textile pulbere JAVANA 98505

Produs nou

Culori textile pulbere JAVANA

Mai multe detalii

14,40 Lei cu TVA

2 Produse

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Atentie! Va rugam selectati produsele dorite din lista de mai jos.

Color 

  • Color Attribute name Pret Stock Cantitate
  • Galben Primar 14,40 Lei 1

  • Rosu 14,40 Lei 0

  • Albastru 14,40 Lei 0

  • Verde Olive 14,40 Lei 1

  • Verde Iarba 14,40 Lei 0

  • Negru 14,40 Lei 0

Culori textile pulbere JAVANA

Aceste culori se prezinta sub forma de pulbere, in pachet de 75gr si se utilizeaza pentru a vopsi diferite materiale textile cum ar fi, matase, bumbac, in si chiar lana. Nu sunt recomandate pentru materiale textile sensibile cum ar fi, casmirul, angora sau fibrele textile sintetice. Materialele textile care urmeaza a fi colorate trebuie sa fie curate, fara nici o pata.

Pentru a obtine o culoare intensa este recomandata folosirea intregului pachet la o cantitate de material textil de 200gr iar pentru o culoare mai deschisa intregul pachet la 400 gr de material.

Mod de utilizare:

Pana la 400 gr de material textil poate fi vopsit folosind 6 litri de apa.

Se adauga 6 litri de apa in oala si se incalzeste apa dar nu pana la fierbere. Apoi se adauga tot pachetul de pulbere si se amesteca pana se dizolva complet. Este important ca atunci cand vopsiti materiale precum matase si lana sa adaugati si 300ml de otet.

Scufundati materialul ales in oala in intregime si setati focul la temperatura medie. Amestecati usor in oala. Temperatura ideala de vopsire este de 60 de grade. Materialul textil ales se lasa in oala timp de ora , amestecand din cand in cand, la o temperatura egala.

 Dupa o ora oala se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cand apa devine calduta materialul poate fi scos din apa si spalat cu detergent la o temperatura de 40 de grade. Ulterior materialul se spala fara alte haine in masina tot la temperatura de 40 de grade.  

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Culori textile pulbere JAVANA 98505

Culori textile pulbere JAVANA 98505

Culori textile pulbere JAVANA

19 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: