Culori acrilice Vallejo Studio 125ml

Culori acrilice Vallejo Studio 125ml

Culori acrilice din pigmenti de calitate superioara si 100% rasina acrilica 

Alege culoarea:
1 Produse
25,00 lei
cu TVA
 

Vopsele acrilice Vallejo Studio 125ml

In componenta gamei de acrilice Studio, cei de la Vallejo au folosit pigmenti atent selectionati, pentru rezistenta lor la lumina si stabilitatea maxima pe care o ofera. Pentru baza au folosit o emulsie din 100% polimer acrilic.

In formularea gamei de culori, au avut grija sa elimine pigmentii derivati din metale grele si toti aditivii considerati a fi "umplutura" au fost eliminati, mai putin un agent de matuire pentru ca toate culorile sa aiba un finish satinat si uniform dupa uscare.

Culorile au o consistenta cremoasa, cu o vascozitate intre 15.000-20.000 cPs. Ele mentin liniile pensulei si volumele create cu spatula sau cutitul de pictura, si dupa uscare lasa un strat cu o aderenta excelenta, flexibilitate si rezistenta, rezistenta la apa, care nu ingalbeneste si rezistent la razele ultra violete. 

Numele si numarul pigmentului de culoare sunt indicate atat pe eticheta, cat si pe paletar, astfel incat artistul poate studia amestecurile, dezvoltandu-si propriile lui culori.

Gama de baza este complementata de o selectie de culori speciale: metalice, fluorescente si incandescente. Toate culorile pot fi combinate si mixate folosind Medium sau Texturi din gama Vallejo. 

Culorile Acrilice Vallejo Studio sunt in conformitate cu Reglementarile UE ale protocolului REACH.

1 Produse
8429551215459
color
Nu există recenzii
 

Cost transport de 19 Lei pentru comenzi cu greutate de pana la 1 kg.

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

 

Livrare rapida din stoc propriu.

 

Consultanta si comenzi telefonice: Luni-Vineri intre orele 08:00-16:00, la numerele de telefon 0734730278 / 0265326351

 

Ridicare gratuita din depozit: str.Florilor nr.492, Cristesti, Jud.Mures.

 

Adresa magazin Mustash Bucuresti: Calea Grivitei nr 37, Sector 1, verifica stoc magazin tel.021-3133694.

 

Economiseste cu Mustash! Suntem importator si producator de materiale pentru pictura cu o vechime mai mare de 15 ani pe piata.

S-ar putea sa-ti placa

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie