Reducerile lunii Februarie la Mustash! Reduceri de până la 60%.

Click aici!

Accesarea, vizitarea sau cumpararea de produse de pe www.mustash.ro implica citirea si acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Va rugam parcurgeti cu atentie fiecare sectiune pentru a fi informat corect asupra drepturilor si obligatiilor fiecarei parti. Continuarea folosirii acestui website precum si crearea unui cont nou presupune acceptarea urmatorilor termeni si conditii de utilizare:

1. Obligatiile utilizatorului

   1.1 Utilizatorul este obligat sa citeasca si sa fie de acord cu acesti termeni si conditii inainte de a isi face cont si a cumpara de pe acest website.
   1.2 In momentul crearii contului, cumparatorul este obligat sa furnizeze informatii cu caracter personal corecte si actualizate.
   1.3 Cumparatorul trebuie sa verifice cu atentie produsele pe care le-a inserat in cosul de cumparaturi inainte de a plasa comanda online pentru a scuti MUSTACH SRL de eventualele comenzi false.
   1.4 Cumparatorul este de acord sa primeasca newsletter cel putin o data pe saptamana in care se vor afla noutati sau orice alt fel de informatie legata de www.mustash.ro
   1.4 Clientul trebuie sa inteleaga ca oricare abatere de la acesti termeni si conditii duce la inchiderea contului fara o anuntare in prealabil.
   1.5 Orice utilizator care a furnizat adresa sa de e-mail pe www.mustash.ro are dreptul sa ceara ca aceasta sa fie stearsa din baza de date

2. Obligatiile MUSTACH SRL

   2.1 MUSTACH SRL isi rezerva dreptul de a face orice fel de modificari site-ului www.mustash.ro fara a anunta utilizatorii de acest lucru.
   2.2 MUSTACH SRL nu isi asuma raspunderea pentru pierderea, denaturarea sau neonorarea comenzii atata timp cat aceste efecte nu au fost cauzate de MUSTACH SRL ci de alte parti terte care au participat la procesul de transport catre dumneavoastra.
   2.3 MUSTACH SRL nu este responsabila de continutul altor website-uri spre care exista o legatura directa de pe www.mustash.ro.
   2.4 MUSTACH SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal si se obliga sa nu transmita datele utilizatorilor sai altor parti terte si sa le foloseasca doar in scopul trimiterii produselor catre destinatar.
   2.5 MUSTACH SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.