Pistol de lipit mini Bison Mareste

Pistol de lipit mini Bison

470002

Produs nou

Pistol de lipit Mini la cald

Mai multe detalii

85,30 Lei cu TVA

Pistol de lipit Mini la cald

Acest pistol de lipit mini se se conecteaza la o sursa de 220V. Aparatul poate fi folosit pentru lipire mai multor materiale, cum ar fi: hartie, textil, ceramica, plastic, piele sau lemn. De asemena il puteti folosi pentru a lipi diferite decoratiuni de dimensiuni mici. Pentru acest aparat folositi doar batoanele de silicon mini cu diametrul de 6mm.

Instructiuni de folosire:

Aparatul se conecteaza la o sursa de curent si se lasa sa se incalzeasca pentru o perioada de 5-8 minute si apoi se introduce un baton de silicon mini prin partea din spate a aparatului. Dupa introducerea batonului de silicon puteti incepe sa lipiti materialul dorit.

Atentie:

In timpul lucrului nu tineti pistolul de lipit vertical deoarece se poate bloca teava. Daca nu ati folosit tot batonul de silicon dupa efectuarea lucrari, nu il scoateti afara din aparat. Cand va decideti sa il folositi din nou lasati-l la incalzit intre 5-8 minute si puteti sa lucrati din nou. Daca aparatul nu este folosit si este conectat la o sursa de curent mai mult de 15 minute, recomandam sa il scoateti din priza. 

Recomandat este sa folositi batoane de silicon de 6 mm

11 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: