Carte de Colorat - Gustav Klimt

Carte de Colorat - Gustav Klimt

Carte de Colorat - Gustav Klimt

33 Produse
24,00 lei
cu TVA
 

Carte de Colorat - Gustav Klimt

Aceasta carte de colorat contine 20 de picturi printre care: Sarutul, Portretul lui Adele Bloch-Bauer, Judith I, Virgina si Mada Primavesi.

Toate lucrarile sunt asezate pe pagina din stanga iar pe pagina din dreapta este conturul picturii care urmeaza a fi colorat.

De asemenea cartea contine o scurta istorie a vietii lui Gustav Klimt, realizarile acestuia si descrierea fiecarei picturi in parte.

Toate aceste informatii sunt in limba Engleza.

Cartea este de calitatea superioara, hartia folosita fiind ideala pentru guasa sau creioane colorate.

Dimensiunea unei pagini este de 22x29cm si se rupe cu usurinta pentru a putea fi inramata dupa ce ati colorat-o.

Introducere:

Cunoscute in prima instanta ca si “carti pentru pictat”, cartile de colorat au fost inventate in secolul 18 de catre o echipa formata din pictori si educatori care au simtit nevoia de a promova arta in randul tinerilor.

Aceasta activitate a fost recunoscuta pentru imbunatatirea abilitatilor cognitive a celor care o practica si a devenit foarte populara la sfarsitul secolului 19 cand au fost introduse si creioanele colorate.

Cartile de colorat au fost promovate pentru prima data in anul 1897 de catre Editura McLoughlin din New York.

Coloratul este o activitate accesibila tuturor indiferent de varsta si este o modalitate excelenta pentru dezvoltarea concentrarii.

De asemenea coloratul necesita multa rabdare. Daca consideri ca uneori aceasta abilitate iti lipseste, coloratul te va ajuta cu siguranta sa lucrezi la acest aspect al vietii tale.

 

Sfaturi pentru incepatori:

Pentru a te simti relaxat atunci cand colorezi e o idee buna sa iti creezi propriul spatiu pentru colorat si sa ai la indemana toate materialele necesare pentru a incepe coloratul.

Poti aborda coloratul in doua feluri: fie folosind acuarele si pensule, fie colorand folosind creioane colorate.

Pentru acesta carte noi iti recomandam sa folosesti creioane colorate deoarece lucrarile lui Gustav Klimt sunt foarte "inccarcate" si minutios realizate.

Pentru "coloratul" cu pensule si acuarele iti recomandam sa iti achizitionezi pensule de diferite marimi si forme si un set de acuarele sau guasa.

Pentru coloratul cu creioane colorate iti recomandam sa iti achizitionezi creioane de calitate superioara deoarece sunt mai moi si nu sunt foarte uscate. Acest lucru face ca imbinarea culorilor si crearea unor tonuri de culoare mai subtile sa fie foarte usor de realizat. Asigura-te ca de fiecare data cand te apuci de colorat, creioanele tale sunt ascutite. Alte materiale necesare sunt radierele de diferite marimi si o ascutitoare metalica de preferat.

Video de prezentare:

 

33 Produse
Nu există recenzii
 

Cost transport de 19 Lei pentru comenzi cu greutate de pana la 1 kg.

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

 

Livrare rapida din stoc propriu.

 

Consultanta si comenzi telefonice: Luni-Vineri intre orele 08:00-16:00, la numerele de telefon 0734730278 / 0265326351

 

Ridicare gratuita din depozit: str.Florilor nr.492, Cristesti, Jud.Mures.

 

Adresa magazin Mustash Bucuresti: Calea Grivitei nr 37, Sector 1, verifica stoc magazin tel.021-3133694.

 

Economiseste cu Mustash! Suntem importator si producator de materiale pentru pictura cu o vechime mai mare de 15 ani pe piata.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie