Coş 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 Lei Total

Comandă

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.
Cantitate
Total
0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuaţi cumpărăturie Finalizați comanda

Categorii

Magazin Mustash Bucuresti

Telefon magazin: 021-3133694

Calea Grivitei nr.37

Orar:

Program de Sarbatori:

30 Noiembrie: 09:00-19:00

Decembrie: inchis

Decembrie: 09:00-19:00

 

 

Luni-Vineri 9-19

Sambata 10-16

Duminica 12-14

 

 

 

 

Mustata lui Dali. Oricine o stie, oricine o recunoaste. Ne plac mustatile - dar nu orice fel de mustata, e musai sa aiba un suflu aparte , ne place si Dali. Iar de la cea mai faimoasa mustata din arta pana la un nume sonor, rotund, definitoriu pentru ceea ce facem,  a fost cale simpla: Mustash.

Cativa ani am purces printre 1 si 0, doar in mediul virtual, apoi ne-am gandit ca ne lipseste apropierea oamenilor, efervescenta intalnirii reale, nemediate. Pe ideea aceasta simpla se cladesc intentiile noastre de a face negustorie, prin firescul interactiunii cu oamenii care trec pragul magazinului. 

Imaginea incepea sa se contureze frumos in mintea noastra, asa ca ne-am luat desagii in spate si am inceput periplurile. Intai am ajuns in buricul artelor plastice, cautand un spatiu rabdator cu noi si cu clientii nostri, si l-am gasit. Apoi a aparut intrebarea fireasca: Cum sa facem sa transformam spatiul avut la dispozitie in ceva cat mai apropiat de noi? Intrebare urmata de un intreg sir de alte dileme:  Ce culoare sa folosim?, Unde sa potrivim asta?, Ce fel de mobilier sa incropim?, si tot asa. Toate acestea ne-au indemnat sa ne intoarcem la mestesug sau, pur si simplu, la facerea cu propriile maini. Si am facut:  o bidinea pe perete (si nici nu vreti sa stiti ce inseamna sa zugravesti o culoare inchisa si grea pe un perete sensibil), rafturi de lemn (calculeaza, taie, vopseste, potriveste, incapataneaza-te, joaca-te cu lemnul si imprieteneste-te cu fibrele lui), lumina cumsecade (cum sa transformi un spot banal, ca de alimentara, intr-un ceva prietenos), si cate-n luna si-n stele.

Si cate vor mai fi. De idei nu ducem lipsa, nici de panze sau culori. Poate de mustati, pentru ca nici unul dintre noi nu are curajul inca de a-si lasa una semeata, dar nu-i bai, avem stramosi ilustri.